Praktische gids voor alleenwoners

Cover Solo vliegenDe Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat bracht i.s.m. de Koning Boudewijnstichting een handige gids uit met tips voor alleenwoners, ‘Solo vliegen‘.

Of je er nu zelf voor koos of niet, ook als je alleen woont moet je je zaakjes op orde hebben en beslissingen nemen voor de toekomst, zowel op praktisch als op juridisch vlak. Hoe druk je de kosten als je alleen woont? Wat doe je als je ziek bent en er alleen voor staat? Wie erft er als je partner noch kinderen hebt? Op deze en vele andere vragen geeft de nieuwe gids ‘Solo vliegen – Praktische gids voor alleenwoners’ een antwoord en biedt hij stof tot nadenken.” Je kan de gids hier (Solo vliegen gids Koning Boudewijnstichting) consulteren of gratis een papieren exemplaar aanvragen via www.kbs-frb.be.

4 reacties

  1. I’m pleased by the manner in which all1.be handles this type of subject matter! Usually on point, sometimes contentious, without fail thoughtful and also stimulating.

  2. I enjoy your opinion on this subject and look forward to new posts and comments here at all1.be. Keep up the good work!

  3. I view something really interesting about your website so I saved to my bookmarks.

  4. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2019 ALL1

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

nl_NLNederlands
fr_FRFrançais nl_NLNederlands